Roots of the Dam » Spotlight: Natascha Sings

Spotlight: Natascha Sings

Natascha Sings is één van de vele talenten die Nederland heeft, maar is nog niet ontdekt.

Natascha Sings is een artieste van 26 jaar, geboren en getogen in A’dam. Zij timmert al jaren aan de weg en na vele tegenslagen had ze eigenlijk de hoop opgegeven. Na het overlijden van een dierbaar famielid in 2009, realiseerde zij dat zij niet het maximale uit haar leven heeft gehaald. Ze dacht dat als zij degene geweest was die was overleden, zou zij van één ding spijt hebben gehad. Dat zij zich nooit voor de volle 100% had ingezet voor haar muziek en haar talent. Natascha Sings is terug en voor goed.

Het nummer “Talk to me” is geproduceerd door Funktional J en het het nummer is geschreven door Natascha Sings. Het nummer is tot stand gekomen door een uit het leven gegrepen ervaring van Natascha zelf. Natascha is ervan overtuigd dat het nummer vele mensen zal raken omdat communicatie en begrijpend luisteren essentieel is in een relatie.

Nieuwtje: Op 1 januari 2010 heeft Natascha Sings haar 1e nummer Talk to me op youtube gelanceerd. Natascha Sings is te volgen via Twitter, Facebook en MySpace.

Luister naar het nummer “Talk to Me“:

Leave a Reply