Roots of the Dam » Roots of the Dam (R.I.P. Amy, Remi e.d.)

Roots of the Dam (R.I.P. Amy, Remi e.d.)

Waddup!!!

De afgelopen maand was het een soort achtbaan met het thema de dood symbolisch gezien dus met veel pieken en dalen.
Echter een tegenstelde stroming van de dood is het leven en om het leven te vieren hadden we vorig week een feestje in de studio met goede muziek en een mogelijk om gratis jawel gratis naar het House Party feestje te gaan in de Sugarfactory op vrijdag 12 augustus 2011. De kaartjes zijn snel gegaan, maar ik heb er nog twee kunnen regelen dus wil je gratis ja gratis old skool rocken stuur me die mail via rootsofthedam@gmail.com.

Dit allemaal aangeboden door Level Union. Naast party’s zijn er ook genoeg andere zaken die de juiste promotie verdienen. Wil je dit delen met onze luisteraars kan Roots of the Dam jouw platform zijn.

Dit gezegd hebbende check de uitzending van vorig week op www.rootsofthedam.nl en wil je het morgen live mee maken. Check 106.8 FM of www.salto.nl van 22:00-24:00 en klik op stadsfm.

Heb je geluisterd en wil je matties/vriendinnen whatever… bewust maken van radioprogramma met harde/ smooth/ jazzy/ alternative music. Maak ze lid via de: rootsofthedam.hyves.nl en klik op de link en zie Lid worden of check www.rootsofthedam.nl.

Mocht je nog vragen hebben stuur een mail naar rootsofthedam@gmail.com.
Aankomende zondag een nieuwe verse uitzending met een van de brada’s ik zou zeggen laat je verassen.

Op verzoek van een oplettende luisteraar. Bij deze een verse dosis Roots of the Dam voor je luidspeakers.

Deel 1: Link naar Uitzending – Deel 1

Deel 2: Link naar Uitzending – Deel 2


Carlitodh

http://youtu.be/6Z3OIACLcg0

Leave a Reply